Meidän kisaputki jatkui tiistaina omalla kentällä agilityn iltakisoilla. Oishan se koiralle toki reilumpaa mennä kisaamaan, kun on harjoitellut, mutta nyt oltiin nähty esteet viimeeksi vappuna KASsin kisoissa... Kolmen viikon juoksukarenssi loppu viime to:na ja kun sen jälkeen on ollut akka työreissussa, Piteåssa ja varsanäyttelyssä, niin ei vaan oo kerennyt kentälle sellaiseen aikaan, että se ois ollut vapaana. Niimpä tehtiin pikasulkeiset verkassa kahdella hypyllä, puolikkaalla pujottelulla ja A:lla. Intoa oli, mutta koira hyvin kuulolla.

Ja tuloksesta huolimatta olen erittäin tyytyväinen rataan. Alun ahdas rengas, putki, A, hyppyhässäkkä meni loistavasti väärän hypyn (nro. 4) takaa ohjaten, sitten akka hukkas vitoshypyn -> kielto ja kaksi rimaa palautushypyiltä takajaloilla alas + muurista yksi palikka. Kontaktit ON ihanat. Varmat, nopeat ja paineettomat kaikin puolin. Kevyt käskyttäminen riittää, Retku tietää, miten ne kuuluu tehdä. Tässä linkki ratavideoon. Kiitos Jukka taas kuvaamisesta! Oma KePo ois kyllä perin hyödyllinen, mutta onneksi kaverit lainaa omaansa :-)

Ennen starttia käytiin kiertää Haukkis ja matkassa oli myös Nastan tyttären tytär eli Minnan Qiira. Hyvin meni kakara lauman jatkona, totteli akkaa lenkillä ja oli koirille sopivan neutraali kaveri. Ei ois uskonut, että matkassa on yksi vieras koira. Sopuisaa sakkia.

Tällä viikolla päästään normaaliin treenitahtiin taas. Keskiviikkoisin seuran omat treenit Haukkiksessa ja sitten torstaisin Mikon piiskuroitavana Martinniemessä. Seuraavat kisat juhannuksena Rokualla.