Masu voi hyvin ja paksusti. Nyt alkaa olla nahka jo aika tiukilla ja masu kova ja pinkeä. Pientä öhinää Eepussa ajoittain, mutta muuten olo on kerrassaan seesteinen. Ruokinnasta ja ulkoilusta on löytynyt mukava tasapaino, joten odotus rullaa mukavasti. Viimeinen iltaulkoilu klo 23-24 maissa ja aamuyöllä 3-5 välillä pitää kerran käydä ulkona. Sitten nukutaankin rauhassa kahdeksaan asti.

Pentulaatikon pinnoitus onnistui hienosti, mitä nyt akan selkä meni askartelun työskenetelyasennosta johtuen ihan jumiin. Vähän lepoa, liikettä, venyttelyä ja särkylääkettä, niin kyllä se taas tästä. Seuraava kyykkiminen sitten synnytyksessä...

Tänään meni Retkulle viimeinen matolääke 10 päivän kuurista (Axilur) ja Källi&Nasta sai samaa lääkettä ma-ke.

Tässä päivän kuvapläjäys. Vertailun vuoksi yläkuva, josta selkeästi näkyy Retku leviäminen.

1076274.jpg

Nasu ja masu.

1076275.jpg

Masu 49 vrk

Ensi viikonloppuna kasataan pentuloota makkariin ja sitten tiistaina mennään vielä eläinlääkärille kurkkaamaan masun tilanne. Ja samalla sovitaan takapäivystyksestä eläinlääkärin kanssa, jos tulee synnytyksessä jotain ongelmia. Oma veikkaus on, että tämä tiineys ei mene täysaikaiseksi (63 vrk - 5.12.2007) vaan pentuset syntyvät tuolla 59-61 vrk:n tietämillä eli 1½ viikon päästä viikonloppuna.

Pitäskö blogin lukijoiden kesken järjestää kisa pentujen lukumäärästä? Oma veikkaus on 7. Ja poppamiestaidon omaavat voivat tulla käymään ja paikanpäällä koittamaan masun kokoa ;-)