OKK:n kuplahalli on täksi talveksi noussut Haukkukeitaaseen eli meillä on nyt kesät talvet noin 3 km matka kotoa treeneihin. En ottanut talveksi treeniryhmää kellekkään, kun tarkoitus oli panostaa Retkun pentuihin... No nyt ollaan sitten omatoimitreenien varassa. Mutta todennäköisesti tulee kyllä treenattua runsaasti aiempiin talviin verrattuna, kun halli on tuossa lähellä ja minulle on sinne avain.

Maantaina lähdettiin töitten jälkeen heti testaamaan uusi kivituhka-alusta. Kävin lenkin ensin Haukkiksessa ja sitten halliin. Yksin kun treenaa, niin kaikkea ei jaksa siirtää joka kerta, mutta nyt tehtiin muuria ja pituutta, ne kun oli Hirmulle kisoissa vaikeat. Ja keppejä sekä puomia + helppo hyppykuvio yhden U-putken kanssa. Hirmu toimi hyvin, vaikka selvästi se otti häiriötä hallin hurinasta. Liikkui liukkaammin ovea kohden ja takakulmissa oli vähän nihkeä. Kepeissä oli kaksi ohjuria alussa ja lopussa, ne meni virheettömästi.

Pituus oli vaikea, sitä pidensin palikka palikalta ja palkkasin naksulla oikeista suorituksista. Yrittää helposti ponnistaa pituuden päältä, jos ponnistuspaikka ei osu ihan lähelle. Sain kyllä onnistumisia, mutta teettipä se töitä. Lelun heitto toimi parhaiten, silloin irtos hyvin ja teki riittävän pitkän loikan. Muuri meni ekan haparoinnin jälkeen hyvin.

Mahti teki mersun-merkki hyppykuviota 35 hypyillä sekä pientä muuria ja pituutta. Kyllä se irtoaa mahtavasti. Senkun seisoo sisäkaarteessa ja jätkä hyppää kaikki esteet siinä ympärillä kaarella. Myös suoralla pituus, hyppy ja U-putki molemmin puolin ohjaten ja perävalot vaan vilkku. Miten mulla on ajatus, että tän kanssa mää oon vielä pulassa ahtailla nykyradoilla :) Se menee kuin Nasu-muori nuorena tyttönä, ratakiskoilla.