Pennut alkavat olemaan melkoisia villikkoja ja vauhti on sen mukainen. Viikonloppuna oltiin mökillä koko lauman kanssa perjantaina ja lauantaina päiväseltään. Ison pentuaitauksen lisäksi pennut saivat liikkua yksittäin myös mökissä ja muualla pihassa. Ja yöt meni kyllä kotona todella rauhallisesti, kun päivisin oli niin paljon ohjelmaa. Väsynyttä sakkia oli talossa aina iltaisin.

Sunnuntaina oli sadepäivä ja silloin leikit painottui sisälle. Ja voi mahoton, mikä meteli ja meininki. Kaikkea pitää maistaa ja repiä. Murista ja tappaa. Ja sitten juostaan kilpaa ja äristään ja painitaan. Aina välillä porukka piti lempata ulos sateeseen tarpeilleen ja sitten taas märillä tassuilla takaisin sisälle. Hereillä pennut jaksaa nyt jo toista tuntia kerrallaan ja silloin kun ollaan hereillä, niin vauhti on sen mukaista.

Viikonlopun aikana on myös saatu uusia elämyksiä. Mökillä naapurissa ammuttiin piekkarilla metallitauluun, leikattiin ruohoa ja käytettiin painepesuria. Uusia, mukavia ääniä pennuille, eivät pelkää. Kotona aidan takana kulki trimmeri ja puistossa puhallettiin paikat puhtaaksi lehtipuhaltimella. Akka on sisällä tarjonnut äänikokemuksia niin kattilan kansilla, kuin räminätölkillä. Ne lähinnä nostaa kierroksia ja saa innostumaan :)