Joku oli laittanut valot Virpiniemeen = lumi oli kuorruttanut metsät ja niin oli mukava kulkea hallin pihametsässä verkassa. Eikä ollut yhtään liukastakaan. Ja Retku merkkas hallissa TAAS, joten kolmas kerta toden sanoo. Nyt loppui vapaana humputtelut radan rakennuksen aikana. Sori vaan. Se on paikkamakuun treeni radan reunalla.

Annikan suunnittelemalla radalla oli nyt yleisön pyynnöstä kaikki kontaktiesteet ja putki A:n alla. Me mentiin 20 esteen suorilta rata puhtaasti. Pikkusen piti taas lähdössä kerrata pysymistä, mutta hyvin toimi kahden hypyn takaa istu-käsky ja kehumaankin pääsi. Kepeille U-putkesta sylkkärillä ja sitten voimakkaalla vedolla ja takaaleikkauksella takakurvin putkeen. Hyvät valssit eteen muurille, A:lla nopea ja varma kontakti ja palautushyppy puomille hyvin. Puomilta irtos aika hypyllä, mutta oli reilusti kontaktilla kuitenkin. Kolmen hypyn S-kiemura ja pituuden kautta keinulle. Ekalla kerralla otin käden selkään keinulla ja palkkasin namilla ihan keinun päässä. Putki ja valssi-putki (haki hetken keppejä) ja loppusuora valssilla kans. Muutama vähän empivä käännös, mutta oikein hyvärytminen ja ehjä rata.

Toisella kerralla muutettiin vähän ohjausta, tein valssin keppien loppuun ja nyt hyppy U-putken väärä pää onnistui paljon vauhdikkaammin. Niimpä muurin valssille meinas tulla kiire, mutta kerkesin kuitenkin. Puomin jälkeen S-kiemurassa käden näyttö puuttui ja Retku tuli ihan järkkytiukan kurvin ja pois hypyltä. Näköjään tulee pois eikä ammu vaan kaikkia mitkä näkyy edessä ;-) Ohoh! Keinulla nyt rankka vedätys ja puolikas lihapulla kontaktilla odottamassa (kiitos Jukka!). Loppu ilman valsseja, toimi ensimmäisellä kerralla paremmin. Yksi kielto siis toisella radalla.

Lopuksi käännettiin Retkulle vielä keinu ja otettiin valtavat vauhdit alkusuoran ja kahden U-putken kautta keinulle ja siellä mahtipalkka. Nyt ei jäänyt enää yhtään empimään.

Toisen ryhmän puolella oli seuramme uudet esteet eli hajoava rengas ja kumipintainen alumiinikeinu. Ne käytiin vielä tekemässä yksittäisinä esteinä. Rengas ei ihmetyttänyt ollenkaan, vaikka se näyttää kyllä perin ilmavalta ja keinu oli tosi mukava. Kevyt ja nopea liikkeistään, eikä lyö tassuille.

Kerrassaan hyvät treenit taas. Viikonloppuna kisataan omassa hallissa 4 startin verran ja ensi viikko sitten huilitaan treeneistä. Muutenkin tässä joulua kohti tahti hidastuu, kun akan pilates-kurssikin loppui viime viikolla venytysjumppaa on jäljellä enään 2 kertaa. 

Nasu ja Retku ilmotettu Kajjaanin tamminäyttelyyn.