Retku oli ilmoitettu Oulun Iloisen Koiran näyttelyyn, joka tänä vuonna ainakin lauantain osalta oli Märän ja Kuraisen Koiran näyttely... Vettä satoi kaatamalla ja jopa raviradan hiekkapohja meni lällyksi ja vesi seisoi siinä. Tehtiin vain lyhyt tunnin täsmäisku näyttelypaikalle, meiltä kun on tuonne matkaa vain pari kilometriä ja auton sain ajettua tallinpihaan, takasuoralle mahd. lähelle kehää.

Bortsuja oli 18 kehässä ja Retku viimeisenä, ainoana veteraanina. Sadeloimen ja -varjon alla odoteltiin omaa vuoroa ja vain pieni jaloittelu ennen kehää. Tuomari oli Ginilla Skallman Ruotsista.

Retku: "12 år gammal veteran dam i utm kondition. Fin könspregl. Mycket bra proportioner. Fint uttrycke. Kunde ha aningen mer utfyllt i sit nosparti. Fin topline. Utm benstomme och kropp. Bra tassar. Rör sig med utm steg. Utm päls. Härlig attitude." VET ERI 1 SA PN4 ROP-veteraani

Veikon Vita (Anadune Finnish Flash) voitti nartut ja sain kolmannen SERTin sekä toisen CACIBin. Onnea, onnea!

Yksi kastuminen, kuraantuminen ja kamojen kuivattelu riitti meille. Kun sade jatkui vielä pitkälle iltaa, jätimme veteraanin kanssa suosiolla ryhmäkehät nuoremmille. ReeRee nukkui kauneusunta silloin kotisohvalla.