Vuodatuksen väki sai blogiongelmat korjattua. Mutta, mutta. Kaikki kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet. Ne on toki minulla itselläni koneella ja ulkoisella kovalevyllä tallessa ja jossain vaiheessa (kun aikaa on) voin niitä lisätä tänne takaisin. Pentujen tarinat jatkuvat nyt tänne ja siirrän jossain vaiheessa kotisivujen väliaikaisen blogin tiedot tänne.

Tänään otettiin ensimmäiset seisotuskuvat pennuista, ikää 5 viikkoa ja 2 päivää. Tehtiin helpoimman kautta eli pennut seisovat paikoillaan pidettyinä :) Olivat sen verran sähäkkää sakkia, että parempi pidellä kiinni :) Pennut ulkoilevat nyt päivittäin melkein yhtäjaksoisesti klo 8-19. Otan ne välillä sisään nukkumaan, mutta välillä nukkuvat päikkäreitä myös katetulla terassilla, jossa on peti ja kevythäkki. Ruokintakerrat on nyt lisätty 4 x päivä ja Retku imettää vain muutamia kertoja päivässä enää. On ihan omaehtoisesti tällä kertaa laittamassa maitokauppaa kiinni. Se rouvalle sallittakoon. On ihan luuta ja nahkaa. Hirmu ja Mahti ovat ottaneet omat roolinsa pentujen leikittäjinä. Mahti etenkin rakastaa olla ulkona pentujen kanssa ja voi miten hienosti se osaakin leikkiä niiden kanssa! Olen todella ylpeä tästä nuoresta, mustasta pojasta. Sen luonne on kyllä täysi 10. Useampi pentu jos on sen kimpussa yhtä aikaa, niin se siirtyy kauemmaksi tarkkailemaan tilannetta. 1-2 yhtäaikaista leikkijää se hallitsee hyvin ja on todella maltillinen ja hellä leikkisetä. Käy maahan ja on pentujen tasolla leikkiessään ja välttelee liian nopeita liikkeitä.

Huomenna aamulla pennuilla on eläinlääkärintarkistus ja silmäpeilaus. Saavat sirut ja elävän parvo-rokotteen myös. Pentutesti on ensi viikon ma:na ja tiistaina ajelemme 4 tunnin matkan Palokkaan Retku kasvattajan luokse pentujen kanssa. Tämän jälkeen vahvistuu sitten, kuka pentu menee minnekin ja jos joku pentu on vielä ilman kotia, niin kuka se on.