Tootsie (Nasta x Pyry) kävi tänään elämänsä ensimmäisen (ja viimeisen) näyttelyn Lappeenrannassa, tuomari Petr Rehanek, Tsekin tasavalta.

Tulos: Tootsie VET ERI1 ROP-veteraani

Sinisestä silmästä huolimatta siis vaaleanpunainen nauha neidille ja voitto kilpailuluokassa mm. Hippu siskosta :-) Tämän näyttelytuloksen myötä Toosiesta tuli Fi Ava.

Agilityn tarvittavat nollavoitot valionarvoon on saavutettu jo 14.7.2007.

Lämpimät onnittelut tuoreelle valiolle Janne & Marjo! Tulihan se sieltä vihdoin - ei ne taida näytelmätuloksia kotiin kantaa, pitää käydä itse nauha kehästä hakemassa. Kiitos, että veitte Tootsien näytille!

Ja sen verran pitää vielä iloita, että Nastan sinisilmäiset jälkeläiset (Tootsie ekasta pentueesta, Elwood toisesta pentueesta ja Jippo&Bugi kolmannesta pentueesta) ovat kaikki saaneet tarvittavan näyttelytuloksen yhdellä näyttelykäynnillä. Siis suorastaan vastustamattoman kaunista jälkikasvua. Viisaudesta puhumattakaan.

Ja nyt Nastalla on harrastuspuolen valio jokaisessa pentueessa lukuisten muotovalioiden lisäksi. Ensimmäisessä pentueessa Pyryn kanssa Ava Tootsie, toisessa pentueessa Nikon kanssa Kva Otto ja kolmannessa pentueessa Rudin kanssa Tva Micky. Eli kyllä Nasu-muori on monipuolinen periyttäjä myös tällä saralla.