Syksyn viimeinen kurssipäivä Martinniemessä. Tehtiin tehokkaasti kaksi eri rataa tunnissa ja Retku meni taas hyvin. Oonhan muistanut sanoa, että se on ihana agikoira?!? No, ihan muutama korvattomuus esiintyi (kun se putki on niin ihana ja just sopivasti kohillaan), mutta kyllä nekin meni loppujen lopuksi ihan akan piikkiin.

Eka rata alko kahden hypyn kautta avokulmapujolla. Tämä tehtiin kahdella eri tavalla ja joka kerta onnistui 100%. Sitten pujon jälkeinen takakurvi hyppyjä, jossa piti leikata ja kääntää poispäin ja tehdä vekkiä. Nämä meni hienosti ja taas syöttö avokulmasta kepeille ja valtava leikkaus takaa vasemmalle puolelle. Ei nämä ole koskaan aikaisemmin näin hyvin onnistunut! Retku jatko keppejä, vaikka akka teki takana mitä. Sitten takas alkuhypyt ja akka jäi sivusuunnassa U-putken taakse ohjaamaan - hienosti. U-putkeen ja siitä sitten terävä kulma taas kepeille ja tämä Eepu osaa hienosti, vaikka vieressä oli ilkeä houkutushyppy. Vielä hypyn kautta leikaten puomille, jossa napakasta kontaktista superpalkka.

Toinen rata oli ihan erityyppinen. Kolmen hypyn S-kiemura alkuu, sitten kääntö A:lle, josta pituus ja U-putken vaikeampaan päähän. Siitä hanaa suoralle putkelle. Ja kun suoran putken jälkeen piti saada tiukka vasen, niin vauhdin sai ennen suoraa putkea jopa niin pois, että tuli suoran putken ohi :-) Totteleehan se, kun viitsii käskyttää. Takareunassa kolme hyppyä, jossa ulkokulman kierto ja palautushyppy keinulle. Keinu meni normitapaan tänään, kärsi vedättää ja tuli vauhdilla päähän asti. Takas U-putkeen ja sen jälkeen rinnakkaisille hypyille koitettiin kahta eri ohjausta. Takaakierrättäminen osottautyi hitaaksi ja paremmin meni pakkovalssilla ja hypyiltä sitten pussiin ja vielä loppuhyppy takaspäin.

Näillä eväillä nyt sitten fiilistellään talvi. Emme jatka Mikon ryhmässä hallikaudella, vaan treenaamme OKK:n kuplassa hiekkatekonurmella. Meidän ulkokausi treenien osalta loppu tähän, kun keskiviikkoiltoina akalla on pilates eli ei päästä Haukkikseenkaan. Käydään kuitenkin omalla ajalla kentällä treenailemassa. Viikonloppuna PiirM-kisat omalla kentällä ja ylitoimitsija akalle tulee lauantaina superpitkä päivä, kun kisat kestää klo 9-20.20. Siihen vielä aamun valmistelut ja kisojen päättäminen illalla. Retku on kyllä ilmotettu kisaamaan, mutta taitaa jäädä väliin, jos en saa kenneltyttöä avuksi. Sunnuntaina sitten aamun kisoissa hommissa ja iltapäivällä kisataan PiirM-startit.