Tampereella on vietetty ristiäisiä ja Krisse luopui työnimestään. Neiti tottelee jatkossa nimeä Martta. Hyvin siellä on muutenkin mennyt, kyllä tietää, että se oikea koti on pennulle löytynyt, kun ensimmäinen posti tulee otsikolla "Tää on ihana". Pitkää pinnaa sinnekin suunnalle, onhan nämä kakarat melko härveleitä :-) Paljon ovat emäänä tulleet, rasittavia riiviöitä mutta ah niin ihania. Ei ihan hevillä potku lopu.

Joku jo kyseli Retkun seuraavan pentueen perään. Me keskitymme seuraavat pari kautta omaan kisaamiseen ja kun juoksuvälit ovat pikkurouvalla yli 9 kk, niin seuraava juoksu tulee heinäkuussa 2008, sitä seuraava keväällä 2009 (maaliskuu) ja aikaisintaa sen jälkeisestä juoksusta, vuoden vaihteessa 2009-2010 on astutuksen ja pentujen aika. Silloin ensimmäiset pennut ovat parivuotiaita ja olemme ehtineet saada niistä jo tuloksia. Ja varmaa toinen pentue ei ole, on vasta suuressa harkinnassa. Oma uuden koiran tarve voisi nuihin aikoihin jo olla...

Retku x Laku pentujen pentutreffit on sovittu Valkeakoskelle ma-ti 30.6.-1.7.2008. Olen varannut pennuille paimennuksen sytyttelytreenit lampailla (kouluttaja Petri Keski-Korpela). Tämä heinäntekovarauksella eli paimennetaan, jos ei ole poutaa. Sadetanssia maantaille kiitos. Muuten ohjelmassa tottista ja jälkeä. Vapaata seurustelua ja valokuvausta.