Virpiniemeen tiistaina kuutamovuorolle. Agitreeneissä hyppy-putki kuvioita (kaksi U-putkea vierekkäin ja neljä hyppyä linjassa niiden edessä). Hirmulle laitettiin nyt 40 cm hypyt ja kun vauhti nousi, niin nyt ekaa kertaa suti hiekkatekonurmella. Meinas valsseissa vähän kiihtyä ja kävi haukkumaan loppuradasta. Hyvin kulki sekä valsseilla että persjätöillä ja neljän hypyn S-kiemuran toimi hyvin, pienillä kaarteilla.

Toisessa päässä tehtiin puomia naksulla ja muutama A. Puomi toimii nyt tosi hyvin. Nami on targetilla maassa puomin lopussa ja hyvin stoppaa neljän tassun kontaktin täydestä vauhdista. Nousut osuu 100% myös vauhdista, tulee ihan keskelle kontaktia etutassuilla. Kerran pääsi karkaamaan puomille ilman, että targetti oli namien kanssa lopussa ja toimi ihan samaan tapaan. Naksu ja nami sitten kädestä. Nyt ainakin näyttää, että Hirmulle toimii sama tekniikka, kun Retkullekin. Hyvä näin.

Ensi viikolla olen reissussa, joten kahden viikon kuluttua seuraavat treenit. Sitten toivottavasti päästään aloittamaan pujottelutreenit vinokepeillä.