Sen verran agikisainnostusta löytyi (ja ilmasia starttilahjakortteja), että kävimme kipasemassa startit OKK:n omissa iltakisoissa. Tuomarina aina yhtä mukavia ratoja tekevä Anders Virtanen. Maanantaina Hirmu juoksi kaksi rataa ja tänään oli Mahen vuoro.

Hirmulle ekana hypäri ja aivan superhyvä nolla. Semmonen rata, että ei jäänyt jossiteltavaa meillä. Koira kulki hyvin ja vapautuneesti ja liikkui liukkaasti. Taisi olla meidän paras rata koskaan. Nollalla sija 3 ja se oli hyvin se, kun nollia radalla tuli kuitenkin 5 kpl. Etenemä Hirmulle yli 4 m/s. Tulos -7,39. Luokkanousuun tämä ei vaikuta, kun hypärinolla meillä onkin jo. Mutta ilmanen starttilahjakortti taas, jatkamme seuraavissa kisoissa :)

Agiradalta sitten tuli pois keinulta kesken, joten palasin takaisin (oli vitonen, ei kielto) -> hylky. Mutta musta nää on vaan tärkeä korjata. Loppuradasta vielä renkaalta ohi, mutta hyvillä mielin ja reippaana maalin. Hyvä Hirmu!

Mahtin kisa alkoi agiradalla ja olikin tosi kiva rataprofiili. Keinu oli kovin hidas ja puomin nousulle hiljensin ihan käskyllä, kun siihen tultiin kaarteesta niin kovalla vauhdilla, että meidän alupuomi antoi taas periksi ja rämisi koiran alla. Tästä johtuen myös puomi hidas, mutta nollalla maaliin. Jee, meidän eka nolla 3-luokasta. Aika alittui kans ja sija oli 7/37. Sain sopivan "raivon" ja rytmin nyt ohjaukseen pitkästä aikaa Mahtin kanssa.

Hypäri oli hankala. Jo tutustumisessa mietin ohjausta monessa kohtaa ja yritin päästä jonnekin kompromissiin. Alku selvittiin, mutta sitten tein keppien alkuun niin laajan valssin, että vein koiralta näkyvyyden kepeille kokonaan ja haki vieressä ollutta putkea. Tuli pois käskystä kyllä, mutta alotti sitten kepit väärin. Pussin jälkeen hyvin irtoava koirani jatkoi suoraan, itse yritin kyllä jatkaa oikealle. Tämän hylyn jälkeen teimme vielä kolme hyvin irtonaista hylkyä. Olipahan vaan vääriä esteitä niin sopivasti matkalla...

Mutta hyvä fiilis molempien kanssa! Ja kelikin suosi. Oli sopivan viileää ja tuulista, eikä sääsketkään haitanneet.