Ohjatut agitreenit oli tältä viikolta peruttu, mutta me ajeltiin Hirmun kanssa hallille omalle vuorolle ottamaan pieniä juttuja. Pakkasta oli -18 astetta ja ulkona vielä kylmä tuuli, mutta hallissa oli ihanan rauhallista ja lämmintä.

Meidän puoli hallista oli tyhjä esteistä, sillä edellinenkin ryhmä oli jo joulutauolla. Niimpä Himuli sai juosta vapaana ja verrytellä, kun akka rakensi muutaman kuvion treeniksi. Pari hyppyä, medimuuri (päällä rima) ja neljän palan pituus sekä loiva U-putki. Muuria ja pituutta ei oltu mennyt aikaisemmin.

Aloitin muurilla yksittäisenä naksun kanssa. Helppo nakki. Sitten hyppy-pituus-hyppy "lähtösuora" loistavasti. Aivan kuin joku ois tämän kakaran opettanut valmiiksi? Pituuden loikkas hienosti, kuin vanha tekijä. Sitten muutama hyppy-pituus-hyppy/muuri. Takana leikkaamista putkella sekä hypyllä.

Tämän jälkeen nostin ekaa kertaa Hirmulle hypyn maksikorkeudelle. Rima 55 cm ja alla toinen rima 30 cm, että ei mene ali. Otin hyppyä kaksi kertaa naksun kanssa ja sitten 45 cm hyppy, pituus ja 55 cm hyppy suoralla kaksi kertaa molemmin puolin ohjattuna. Hienosti osaa arvioida hypyn korkeuden, ei leiskauta liikaa vaan tekee hyvin hallitun hyppykaareen. Hieno tyttö.

Vartissa treenit paketissa, palkaksi isot leikit ja takki päälle. Korjattiin esteet pois ja Hirmu sai irrotella vapaana. Vielä lenkki kuun loisteessa metsässä ja sitten kotiin.

Ohjatut treenit on nyt pari viikkoa joulutauolla vielä. Katsotaan, päästäänkö vapaavuorolle tässä välissä. Ja ehkä 30.12 käydään kattomassa möllikisat Activella. Joskos sitä mediluokkaan menis? Ois hyvä käydä näyttämässä muita esteitä ja halliakin kakaralle.